Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skenande budget underskott



Ett skenande budget underskott

Låter som ett tåg
Utan förare
Och helt plötsligt så far den bara iväg

Utan förvarning
Men de fanns väl uppenbara varningar
Och informationer om detta innan

Det dök ju inte upp som en löpare
Från maraton direkt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger
Publicerad 2010-05-14 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO