Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon tänder mej



Dina ögon tänder mej
Din mjuka hud förökar min lust
Den kärlek river alla ev barriärer
Som skulle vara kvar

Det finns ingen återvändo
Kyssarna är inte kyssar
Det är förening där vi försöker få
En del av varann i varann
Av hunger kysser vi varann
Din parfym kryddar anrättningen

Vi känner oss fram med händerna
Som känselspröt på en jagande
Söker sitt byte
Men våra byten är kärleksfullt omhändertagande
Och byten som vi flyr inte….
Vi älskar att bli fångna av varann…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-14 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO