Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statar land



Statar land
Hatar land
Och fattigas arma satarland

Fideikommiss
Och annat s k överklasspiss
Vidriga grevar och skit

Äntligen har vi fått dom dit
Vi vill
De finns inte till….
Trodde vi…..

Men Ulvskog ger fideikommissrespit
Och Sträng vänder sej i graven
Han trodde det var borta
Efter de socialdemokratiska kraven
Men med en sån minister kom det till korta


Och statarlik anställningstragik
Talas det om
Och vore det inte nog som
Pålaga
Så har vi fått en SJUKKASSA
Att beklaga….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO