Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag återkommer till en gammal favorit.... , naturligtvis är alla eventuella likheter med sanningen helt tillfälliga och saknar verklighetsförankring !


"Fler Anticitat !"

"Knarkarnas undergång och död är inte narkotikans fel utan det liv som knarkarna tvingas att leva i ett förbudssamhälles diktatur !" (citat från en Legaliseringsivrare)



"Man kan leva ett fullt normalt liv även som professionell Narkoman !" (citat från samma kategori som ovan)




"Bidragssamhället Sverige är på fallrepet !" (citat från Reinfeldtfantast)




"Om man blockar en Stalker har man själv diktatoriska anlag !" (citat från en presumtiv Stalker)





"Visst vill vi lägga ned kärnkraften men inte förrän om 1.000 år !" (Maud Olofsson, statsråd)





"Det ska löna sig att arbeta, speciellt för dem som är arbetsgivare och har miljoninkomster !" (Fredrik Reinfeldt, statsminister)




"En bra kommunist är en fängslad kommunist !" (Fredrik Reinfeldt igen)





"Jag har, minsann, slarvat bort ca FYRA MILJONER Toblerone, DET du, Mona ! "
(Mats Odell, statsråd)





"Egentligen är det vi som är sossarna nuförtiden !" ( Lars Ohly, riksdagsman och partiledare för Vänsterpartiet)



-----







Fri vers av Mats Henricson
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 23:49



Bookmark and Share


  aol
stämmer lite det där sista
dom är lite vad sossarna var på 60talet,
en verkligt fin skrift som speglar sanningen, bravo Mats
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska