Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har ICA och McDonalds ihop





Gamla hamburgare

Gammal köttfärs

Men med nytt datum


Vad har ICA och McDonalds ihop

Kanske en hel del


Gamla hamburgare

Gammal köttfärs

Men med nytt datum


Men det man tänker på nu är

Ommärkning av gammal mat



Gamla hamburgare

Gammal köttfärs

Men med nytt datum




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-14 09:21



Bookmark and Share


  shiiva
o du tror det bara sker på ICA?
nej, de gäller nog de flesta affärer att märkningen märks om
Ica hade bara otur att det blåstes upp som det gjorde, skulle vi veta allt som hände skulle vi inte ha några fetma problem i Sverige för ingen skulle våga äta ngt ;)
2010-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Tacka vet jag Max.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO