Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort "abdikation".... (ironiskt...)


Frånvarande men (i anden) närvarande....

lämnar er
tillfälligt
är dock
ingen avfälling
återvänder
med fulla händer
och "vassa tänder"
men de närmaste dygnen
så läker jag "stygnen"
på okänd ort
"tvättar bort lite lort"

nu hägrar sig lugnet
för de som mig "retar"
inte för stunden
jag mera "petar"
jag pauserar politiken
tystnar gör "skriken"
trakkar ej "liken"
(om ni) fattar piken !

men på söndag kväll
då bli mången säll
eller, blir det gnäll (?)
för då :"Batman returns !"
och, som vanligt; "It burns !!!!!"

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-14 10:51



Bookmark and Share


  aol
fint flyt i en kul text
2010-05-15

  Smörblomma
Bra flyt i texten. Härligt.
2010-05-14

  Larz Gustafsson VIP
C ya, mate.
2010-05-14

    Max Poisé
:-)

Ha en trevlig paus!
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska