Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar dig vilan du saknat, vilan du letade...




Oväntat, ovälkommet farväl...

 

En oupplyst stig var du, en snubblande verklighet

ett oundvikligt fall, ett bottenlöst djup

ingen återvändsgränd, ingen vändzon

det finns ingen väg tillbaka

i tomheten du lämnar kvar

inte heller några svar

bara saknad

tyngd av

sorg




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-14 11:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text om saknad. Gillar din lek med formen (utseendet) också även om allvaret i texten tar överhand.
2010-08-29

  Lena Krantz VIP
Döden är väl aldrig välkommen, eller jo det kanske den kan. Men för det mesta inte..

Sorgligt och jag satt med en klump i halsen när jag läste!
2010-05-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och sorglig.
2010-05-14

  Niclas Petersson VIP
Oehörd. Sorg. Vemod.
Riktigt, riktigt bra.
Gillar layouten.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter