Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag flyr

jag flyr
in i en annan
värld
söker lugn
söker trygghet
söker kärlek
sökerlagom spänning

Men du säger
att jag aldrig
kommer härifrån
du säger
att jag inget vet
om nått

du säger att jag inget vet
om livets härliga sidor
klart jag inte vet
hur ska jag kunna det
jag som inte provat det

känner mig som ett gummiband
som en jo jo
stanna

stanna


Du kraver chanser
gång på gång
du kräver att
jag ska förstå
gång på gång

du slår mig känner
blodsmaken i min mun
du ser blodet på min kropp
men du slår och slår
min själ gråter
jag vill fly
men mina ben tar mig ingenstans

du kräver att jag ska förstå....

det du kräver
att jag ska förstå
kommer jag aldrig att förstå




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 17:58



Bookmark and Share


  Anna*
Moment 22 som är allt för vanligt.
2010-05-14

  Katinka VIP
Smärtsamt vacker dikt. Bra!
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna