Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Curehjärtan


Det tog 7 år
innan jag vågade
se på ditt foto igen.

Du är samma som då
och jag är likadan
fast värre nu.

Lika barn
som leker bäst
tillsammans igen.





Fri vers av Katinka VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-14 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Curehjärta!
Fastnade redan där!

"Boys Don´t Cry"
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP