Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bangkock



Bangkock



Är nåt slags politiskt gangbang


Fast med hårda pistoler

Utan skinn

Men med gummi

kulor

ibland

Och folk dör…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2010-05-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO