Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljöpartiets kongress



Miljöpartiets kongress

Såg en del som jag inte sett på länge

De var såna där ”grönavågare”

Som man undrade om dom hade hår

Eller mossa på huvet


Och ett slags kolt ibland

Näbbstövlar har dom säkert på vintern

De var som att se dom från 70 talet

Och då i en variant 30 år äldre….

”Unga överåriga hippies med slitna jeans”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger
Publicerad 2010-05-15 20:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Melonpartiet = gröna utanpå men röda inuti.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO