Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Segemyhr Segemyhr


Fredrik Segerfeldt, häxan och dom andra nollorna


En Fredrik Segerfeldt
(hehe Segermyhr)
Påstår i debatt att människor i Norrland
Fuskar till sej bidrag
Och sjukbidrag
(och han kunde uppenbarligen inte nåt om vad
en debatt är, och hade inte ens de minsta
hyffs, för han snackade hela tiden högre
än de andra)

Och han tar ”rikshäxan”
Anna Hedborg som bevisföring
På att det finns ”fuskkulturer”
Hon som är en av dom riktigt
Stora banditerna som stjäl våra pensioner
(hon stjäl mer i timmen än ”fuskarna”
får i månaden i många fall)
De som inte hon klantat bort
”snacka om referens”

Och med såna dimensioner
”vem fuskar mest”
med en miljon i årslön
så har dom 5 555 i timmen…
”Fuskarna vilka är dom”????
Många får alltså inte ens per månad
Vad rixhäxan Hedborg får per timme
(+ en massa andra häxor av båda könen)
Och frågan är
”vilka är fuskarna”
Jobbar de hårt, kanske mer än 10, eller 100
Vanliga människor?

Ja det är klart, ska man slarva bort 100 miljarder på ett år
Så måste man kanske ligga i
100 000 000 000
”mycket nollor blir det” ja eller ”är det”
Men varför ska nollorna ha så mycket betalt?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 20:01



Bookmark and Share


  LassO
inte tvärtom heller, framförallt inte, tvärtom...
2010-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Fusk som fusk.
Höjdarnas fusk rättfärdigar inte gräsrötternas.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO