Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kärlekshistoria kan väl aldrig vara fel?


Jag vill tro på det som vi två har här tillsammans

säger jag till henne
Ja, det som vi två har här tillsammans i detta nu för här står jag och du just nu
hand i hand
skrattandes och bara har det kul
Så du är kär och jag är kär, så vi två är jätte kära i varann
Och inte så lite heller
Ja, så vi två älskar varann så jättemycket eftersom kärleken våran till varann bara känns helt naturlig och helt sann
och det kan ingen heller ta ifrån oss
Ja, så helt otroligt underbart skön känns den och själv så känner jag mig bara helt överlyckig som har lyckats få träffa på dig
Hitta dig
Fånga dig
Älskar dig
Ja, så jag tycker att du är en så söt och grann tjej så att jag bara skulle kunna äta upp dig
för varje gång som jag får syn på dig
Bara slänga mig på dig och kyssa dig överallt över hela din kropp
din helt underbara vackra kropp
den som alltid luktar så gott
den som alltid får min flagga att hissas på högsta topp
Och visst så händer det faktiskt ibland att jag bara slänger mig på dig för kommer du inte ihåg min älskling?
Kommer du inte ihåg min älskling när vi två bara låg där och älskade hejdlöst på den där öde vita stranden i Thailand
och det efter att jag inte hade haft en chans att lägga band
på mig själv
Sådär låg vi två och älskade passionerat på en gyllenbrun sand efter att du hade accepterat att jag bara hade anfallit dig
som om jag vore helt osann
Som om jag inte vore riktigt klok
Och kommer du ihåg att efter att vi två hade älskat färdigt med varann så somnade vi visst bara in där i varandras famn
hur gulligt som helst
Hur gulligt som helst somnade vi visst bara in där vid vattenbrynet tillsammans
medan solen den så sakta bara gick ner där borta i fjärran…...

Jag vill tro på det som vi två har här tillsammans, säger jag till henne
Jag vill tro på våran kärlek…

Ken Cassel
14/5-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-14 21:52



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. =)
2010-05-17

  aol
passionerande het vacker,
2010-05-14

  anits VIP
Vackert
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel