Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.................


Munknullandets Art

Munknullandets art.

Så skulle man säga. Hörru din lilla hora kom hit nu
ja älskling Nu ska jag munknulla dig. och så drar man ner henne på knäna och trycker in kuken och bara totalt knullar henne i munnen och kör upp fingrarna i röven på henne och sen sliter man henne i håret och drar sperman över ansiktet påna och smetar ut det över fejjen kvinnor gillar ju sånt det vet man ju jojo jojo sånt tycker dom om. Man kan gärna binda fast dom också det tycker dom om också. Speciellt dom feta dom gillar det speciellt mycket.

Och slå dom på käften dom där jävla kvinnorna. Vem tycker om kvinnor här ?
Inte jag. Dom ska knullas. Knullas och pinas. Det är kärlek det.
Att bli pinad av en diamant piska i 240 bpm. Och så ska dom bli strypta också Det svänger jäkligt högt också speciellt ifall dom nästan dör då man stryper dom då jäklar då händer det. Jag kan se det framför mig ligga där och strypa och strypa och se dom där konstiga jävla ögonen rullas bak i huvudet i åtrå och ren njutning. Vilken jäkla grej. Vilket event.

Undrar om bethoven någonsin munknullade någon ? Det är det jag tror presto agistato handlar om att munknulla. Nej att munknulla med en utdragen vinfylla i bagaget. Och verkligen försöka komma tillsamans med fruntimret som spyr gång på gång och tittar skräckslagen på en medans man svettig grimarserar och stönar och juckar på. Undrar om man skulle kunna känna halsmandlarna ifall hon hade haft stora sådana under ett sådant event. Jag tror det. Vilken jävla grej. Vilket event.

Fistande då ? Man kanske borde pröva någon gång. När fruntimret har deckat i soffan efter en hård fylla så tar man och drar iväg en stor geg klump med spott upp i fittan och kör upp först några fingrar sen hela jäkla handen och sen väcker man henne jätte kärleksfullt och viskar att man älskar henne och frågar ifall hon vill gifta sig med en. Garanterat ja varenda gång.




Fri vers av absurdity
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-15 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity