Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....................


Ingen bryr sig

Hur mognar man
Jag har länge ställt mig den frågan
det är att stillsamt acceptera att ingen bryr sig om dig
det finns ingen jävel som bryr sig.
du är ensam.
Ingen kommer att leva ett liv åt dig
ingen åter ingen.
Nästa fråga blir att försöka klara denna dag
och nästa med vetskapen om att du är utbytbar
spelar inte roll vem du är du är alltid utbytbar
förgänglig du är bara tillgänglig denna tid i ditt liv
för detta småsinta öde.

Men när man inte vill längre när man tycker att man har gjort nog
när man ser på världen och hatar att man är en del av den.
Man hatar sig själv.
av den enda anledningen att man har följt
åtråt , skrattat med, gjort nytta.

Man har underlättat för att föra en till generation
av bajspackande horer till världen.
Till denna punkt i mitt liv har mina händer alltid varit rena
nu är dom lika smutsiga som vilken annan jävel som helst
Jävla fitt dra åt helvete torsdag.

Ps/ Dra åt helvete




Fri vers av absurdity
Läst 282 gånger
Publicerad 2012-03-08 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity