Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAG RESER utåt deep shit....


Pretantiös Bussresa

Naket odödligt kärl kraffsa ner min tid på denna tidsgrund
på denna lilla del i livet.
I nutid
Polisbilar brakar förbi i snabb takt i slummens slumrande öga. (jag ville skriva slummen.)

Detta Kebab hakens mecka jag lever i !
Bara en bussresa här inom
i mig ni nu reser och jag reser utåt.
jag är den likställda observanten.
som observerar för att sedan andas ut rik busslukts analys.
Och livet är likspänt
och livet är likspänt..
En vakumförpackad enkelriktad fil i nulägets kommande.


Stegvist slumrande
förträngd outnyttjad
potensial skalad tillbak till apstadiet.
En drönare med drömmar så lagom tillvikt in i
stadens portmonä bland tior och tusenlappar.
svarvad till medlöpare svarvad till ingen.
Ett landskap av ansvar ingen ro ingen vila
virrigt nollställd och krångligt omställd.
Ska jag skrika eller skratta? Jag gör bägge två för att vara
på den säkra sidan.
Och som vanligt är folk rätt tråkiga och jag är fortfarande en drönare med drömmar.




Fri vers av absurdity
Läst 323 gånger
Publicerad 2010-04-12 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity