Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I helvetet



I helvetet
Är det miljöpartister


Som står för ekonomin
För ordningen
För underhållningen
Smaken
Och frisyrerna…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2010-05-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO