Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamvingad

 

ser träds bladsköljan pärleende smaragdljus

i ängen dansa solkjolar

 

solvinge omsluter

ögon

 

dina fingrar

 

älskade

 

strör lavendel

runt

hjärta

 

outsägligt vacker

 

är denna

 

källa

 

till

 

liv

 

persikofärgade rosenblad

 

är mina kinder

 

i trädgårdsdalen blommar vallmo

 

dina fingrar

 

smeker

undan

 

rygg

 

ensamvingad fågel

 

vänder

 

till

 

svarande




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 15:27



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ännu en förunderlig och vacker, doftande hyllning till kärleksgåvan, från din hand och ur din själ!
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser