Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är vi alltid nära

 

lever med regnet

 

det föll

denna natt

 

 

du sade det regnar hos dig

 

det regn vilket sköljde mitt ansikte

 

smeker ditt

 

 

är vi alltid nära




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-15 15:30



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ja, alltid förbundna, så nära fast fjärran, genom naturen kontakt och samband. Så vackert om längtans och saknans tröst
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser