" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Eller skall man kalla det "flexibilitet", eller "förändringsbenägenhet" eller "social kompetens"?)




Inställsamt löv


Lövet
vet inte hur väl det vill vara till lags.
Vänder sig ivrig
vid varje vindkast.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 18:00



Bookmark and Share


  stella
Sånt här gör mig kär!
2010-08-21

  Jessica Ebbesson
Skön betraktelse!
2010-05-21

  vera gade VIP
även hos löven finns det olika inneboende egenskaper - tänk bara på aspen
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP