Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden tagen å kgl. Djurgården i Stockholm idag




Dans med tusensköna

November är en gråtrist figur
som står och trycker i ett hörn

Medan maj bjuder upp
till blomsterklädd dans
Med tusenskönor
och tusen bönor
som dansar sta' genom grönskan i trans




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2010-05-15 18:00



Bookmark and Share


  vera gade VIP
- och Björnes skrönor;-)
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP