Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade

 


med ett leende

som lyser av kärlek

av glädje av sol av värme

med ögon som glittrar

som en stjärnhimmel

i svarta natten

träder du in min själ

i min dag  i min natt i min frukost

du dammsuger mitt hjärta

dammar av  mina smärtor

kysser mig levande

din närvaro läker varbölder

du ser mig

jag känner din närvaro

du älskar mitt skratt

överallt smakar jag dig

smakar dina sinnen

som en lejonhona

med starka lustar

förför jag dig

med mitt  mjukaste skratt

smakar dig igen

där du är som mest helig

dyrkar jag dig

älskade…

 

 

 

 

papessa 100515




Fri vers av papessa
Läst 564 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-15 20:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbar skönpoesi med massor av varma känslor i!!

du älskar mitt skratt
överallt smakar jag dig
smakar dina sinnen
som en lejonhona
med starka lustar
förför jag dig

vackrare kan inte kärlek sägas!applåder och sparas!tack!
2010-05-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och sensuell. =)
2010-05-17

  ~Leonardo~
Njutningsfullt vacker...finfint..
2010-05-16

  aol
en underbar kärlekspoesi, som omslöt mej gjorde mig hel glad, tack vännen, bokmärke så klart
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan