Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte

*
mitt hjärta är gott
det vill dig bara väl
så sitt här med mig
en stund och titta på

den porlande lilla bäck
som för varje droppe
framåt
varje droppe full av
visdom
sedan tusentals år
återvunnen gång på gång

se

i mina ögon speglas vattnet
all visdom blir din
min kära

se

på oss och njut
av vår korta stund
när vi tillsammans reser
en stund i jordens kretslopp




Fri vers av Tothem
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-15 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilkett språk du har. Känns eget. Du borde ge ut en egen diktsamling om du inte redan har gjort det dvs.
2010-07-24

  Anna*
Vacker och förtröstansfull i vilan.
2010-05-24

    Mejja
Vacker. Tycker om denna.
Den är fridfull på nåt vis och längtansfylld
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem