Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Det var länge sedan jag skrev nu. Jag tror jag slutade när alla mina texter blev lika enformiga och bara skrek efter dig.)


Jag behöver en riktig känsla


Jag

blablabla bla blaa
blablablabla
Blablabla blabla la
blabla
Bla

blablabla bla Bla

bla bla blabla

BlaaablabbBBbla

bla … BLA

BLABLABLAbla
blabla blablabla

Dig.




Fri vers av feber
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feber
feber