Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden kringlade sej


Orden kringlade sej
Mot ytan
Som maskar i fet jord
När det regnar

Vid varje ställe de kom om
Lämnade de en hög bokstäver
Som var över
Allt för att att inget skulle drunkna
I media bruset




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger
Publicerad 2010-05-21 17:59



Bookmark and Share


  Aftonvännen
men allt drunknar i mediabruset

maskarna med tur syns en stund

både gillar och känner avsmak för synen jag får
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO