Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varglarv


Varg
Varg

Varg
VARG
VARG
VARGAR utanför Norrtälje

Larm larm larm
Nya stängsel rädsla och harm
För de som bestämmer vill nämligen
Att vargen kan vara i Norrland och Skogslänen
Så de själva slipper va rädda…

De säger att vargen inte är farlig
Men de tror inte på det själva
Visar det sej…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-17 08:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja en frisk varg skyr människor, man bör vara räddare för grannens hund...
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO