Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där där sanning möter sanning


Där
Där där sanning möter sanning

Men de stämmer inte
Med varann

Där luften är falsk
Och trasig
Som söndersliten av blixten
Utan att lagats av åskan

Där blir orden tomma
Och blickar och kroppsspråk
Säger mer….

Där kan vi mötas för att möra
Våra köttsliga sanningar
Kanske blir det till slut
En blandfärs
Och ibland vers




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO