Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i Havanna



Flickan i Havanna
Hon vill inte stanna

Hon har ju en annan
Än den som hyrt en stund

Flickan hyres för ett tag
En tidsbegränsad del av dag
Kroppens alla skönhetsdrag
Njutes med behag

Flickan i Havanna
Kan vi alla banna

Men utan att själv veta
Dömes hon så lätt


Dömes utav dej och mej
Och alla som beklagar sej
Men mångas avundsjuka ”nej”
Både kille och tjej


Hyra henne för en stund
Känna bröstens mjuka rund
Med mjuk hudsresa till John Blund
Kärleks lycko-lund….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv fördömer jag prostitution.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO