Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall som en alptopp





Kall som en alptopp
Väntade hon hemma med middagen
Hon väntade på honom frågade om
Hon kunde få visa honom nåt

Och satte igång ett inspelat program
Med doctor Phil
”det där är nåt för oss” sa hon
”att tala om saker” och ögonen var
spelande…

Din djävla dr Phil och hans snack skiter jag i
Röt han
Om du mött mej med bara ett förkläde
Och sugit av mej eller gett mej världens
Grymmaste knull….

Så hade det gjort mer för vårt förhållande
Än 1000 av dessa förbannade dr Phil shower
Och begriper du inte det så är de värre än nånsin
Mellan oss
Åskmolnen hopade sej över alptoppen
Men ingen fönvind smälte dess frostiga yta..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO