Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag pratar med kråkorna!

Kråkorna kraxar i träden
Kra Kra Kra
Och alltid när jag får syn på en kråka i min närhet så svarar jag alltid
Krax krax kra
Och då brukar kråkan som jag bara pratar med bara titta på mig sådär konstigt
Ja, ni vet den där blicken som säger
Och vem fan är du nu, då?
Och nu undrar jag om du mår riktigt bra, människa?!
Och då brukar jag som alltid bara kraxa fram ett litet Ja!
Ja, jag mår bara bra och själv då?
Och när jag gör det så brukar kråkan som oftast bara flyga sin väg lite hastigt och lustigt kraxande
Okej, människa!
Du får ha dig en bra dag!
Hej då!

Och när kråkan sen bara försvinner sådär hastigt
och lustigt
så kan jag förstå att kråkan bara tänker
Han verkar inte riktigt klok den där människan för det verkar som om han tror att han kan prata kråkspråket
Men ärligt talat så förstod jag inte ens hälften av
vad han sa…..

Ken Cassel
16/5-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel