Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄPO



SÄPO
KNÄPPO
DUMMO
ELLER vad ska man kalla dom

Dom klarar inte ens av att följa lagen
Inte ens grundlagen
Och de blir inte åtalade för att
”de inte begrep bättre”
”de visste inte om lagen”

Borde inte alla kunna försvara sej med det
Jag visste inte om lagen
Vi visste inte om lagen
De visste inte om lagen
Vilken fantastisk möjlighet…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 16:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.

Uppskattar att Du vaksamt följer det som händer medan så många sover över utvecklingen.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO