Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När timmarna är trötta



När timmarna är trötta
När tankarna är nötta
Och tiden känns oändlig
Fast utan klart tänkande
Ögonlockenstängning känns obändig
Och man sitter bänkande
Och behöver nåt som stötta

Enda chansen är att somna in
Att be åt rörelser, försvinn
Sitter man lutad, ramlar man av pinn
Och sömnen är ens förtrogna
Ett vinn….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO