Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makten och veligheten



Makten och veligheten
Är kanske det mesta
Man kan se bland dagens regerande



Utom i vissa fall förståss
Försämringar verkar inte vara så svåra
Att få till


Men annars
Att ta riktiga tag i politiken
Verkar inte vara så förekommande




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-08 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO