Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ringde




Det ringde
HEEEEJ
HEEEEJ
Artighets fraser i lustens tecken
Lusten att vara nära fast milen
För det svårt

Men kärleken gör som 3G genom luften
Men i 4G eller kanske 6G mer
Man sliter sej från luren
Måste sluta nu sorry
Älskar dej
Älskar dej med
Puss
Puss

Lägger på
Känner en nästan obetvinglig lust
Att ringa igen
Omgående
”de var visst nåt jag glömde”
Love you….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO