Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över bröst

 

 

en stor tyngd är vältrad över mitt bröst

 

 

inte en sten

stenar är vackra

 

bågar värnar om

 

bröstet vill

spricka

 

 

oh alla dessa

 

andningar

 

 

 

nu sluter jag mina ögon

 

in i stjärnhav

 

 

orkar icke andas

mer

 

slut mig

varligt

 

i din hand




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 14:05



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vacker text..
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser