Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver dom här egentligen till mig själv för att allt ska börja växa bättre... vad tycker du? hjälper det?


Planerar rätt

Planterar i god jord
i rätt tid
på en trevlig plats
med många raster
och med gröna fingrar

tillsammans med glada
och roliga grannar

för att alla frön,
lökar och knölar
får extra växtkraft
med mycket vatten och sol

------


Skriver i en god miljö
i rätt tid
på en trevlig sajt
med många pausser
och med vassa pennor

tillsammans med glada
och roliga vänner

för att alla ord,
dikter och haikuer
får extra växtkaft
med mycket glädjetårar och skratt













Fri vers av Ritva
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-16 17:09



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En mycket trevlig och glädjande text, applåderar
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva