Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matkalla Paratiisiin/ på väg mot (till)Paradis

Matkalla Paratiisiin

rakastuneeana ruusuun
joka vielä pitää minuakin
salaperäisesti orjanaan
huumaten sinuakin

tunnen ylivoimaisen rohkeuden
joka rakkaudella ohjaa minua
oivaltamaan aitoon ja oikeaan
näkymättömään etsien sinua

På svenska, (ungefär)

förälskad är jag i en ros
som fortfarande håller mig
hemlighetsfyllt slavigt,
nästan drogad av sin doft


övernaturlig kraft känns
som kärlelsfyllt försöker leda mig
för att jag ska ana äkta och
rätta osynlighet, sökande efter dig




Bunden vers av Ritva
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-20 10:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull stänk av amour, fint som bara den
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva