Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta handlar om en vär som lever mellan liv och död...


fängslad i skuggan

Kära vän
det har redan gått
det som ej kunde glömmas
det som ständigt kommer att prägla mitt liv
att du är borta
men du kommer alltid vara med i mitt liv
som en ständig skugga där
av det glada stunder
där inget finns kvar
av de minnen som ej kan tömmas
det går inte att ångra
för att du är ständigt dömd av din värld
men jag älskar dig
verkligheten hade vaknat
du tog dock mer än ett liv

älska dig

en oförglömlig vän i det förflutna




Fri vers av Love Dragon
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-11-11 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon