Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan

Jag är trött
Jag är sårad
Saknaden är ärr i min själ
Smärta
Andas
Men få aldrig luft
Förvirrad
Ledsen
Frågandes efter svar
Bra utsida
Brinnande insida
I en explosion
Vatten faller
Tiden tickar
Inget lindrar känslor
Ingen ro
Jagar efter förklarning
Hittar ingenting i inget
Hjärtlös
Hemlös
Sökande efter frid
Ljuset slocknar
Tystnadens långsamma död
En vilsen ängel i mörkret
Röster försvinner
Minerna tinnar bort
Kärleken är förenad med sista slag
Lågan släcks
Hoppet kvarstår
Faller in i sömn…




Fri vers av Love Dragon
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-11-11 23:59



Bookmark and Share


  Andreas Safer
Gillar formen, och "vatten faller" är lysnde, hade nog delat upp några av de långa menigarna. är ärr låter konstigt om man läser, jag hade omformulerat. I övrigt är det bara "tystnades långsamma död" som förbryllar mig, vackert, men ite strngent med handlingen som jag fattar det. Det blir alltså INTE tyst, dvs det börjar låta?

Jag är trött
Jag är sårad
Saknaden
ärr i min själ
Smärta
Andas
Men få aldrig luft
Förvirrad
Ledsen
Frågandes
efter svar
Bra utsida
Brinnande insida
I en explosion
Vatten faller
Tiden tickar
Inget lindrar känslor
Ingen ro
Jagar efter förklarning
Hittar ingenting i inget
Hjärtlös
Hemlös
Sökande efter frid
Ljuset slocknar
Tystnadens långsamma död
En vilsen ängel i mörkret
Röster försvinner
Minerna tinnar bort
Kärleken är förenad med sista slag
Lågan släcks
Hoppet kvarstår
Faller in i sömn…
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon