Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en kort andepaus...


"Tillbaka på arenan igen..."

Återkomst
till den kända arenan

Hågkomst
hoppas jag på

Inkomst
har ,aldrig, funnits
på agendan

Härkomst
spela´ roll, då (!)

Ankomst
alldeles nyss

Tillkomst
helt spontant

Påkomst
helt Ok, schyst (!)

Ingen konst
att vara kontant
med de flesta
efter "siesta"

Utvilad
Knappast

Inkilad (?)
Inte heller !

Beivrad ?
Som alltid, fattas
bara annat
det vore ju f-bannat
neurotiskt
rent av psykotiskt
drar till med nå´t
ideologiskt
i stort eller smått
helt logiskt

för så´n är jag
när jag är i slag
dag efter dag efter dag......

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 21:52



Bookmark and Share


  aol
kul, väkomen tillbaa kamrat, ler,
2010-05-17

    Max Poisé
:-)!

Kul och välkommen tillbaka!
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska