Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går en ung pojke i Ghana


Det går en ung pojke i Ghana
Som inte vet ännu
Att vita kvinnor är likadana
Som vita män….

An blir köpt av en tjock tant
Påminnande om en elefant
Men hon vill bara ha hans kött och kuk
Och också han med risk att bli sjuk

De vill inte annat än att hyra
Din unga kropp
Ett tag så länge de har lust
Innan de av tillfredsställd kåthetsyra
Lämnar ditt land och din kust




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 18:13



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Läskigt...
2010-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Denna hantering nämns sällan av feministsubborna.
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO