Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går en fredsstyrka


Det går en fredsstyrka
I Afrika

De är duktiga
Speciellt på en fred

Till-freds-ställelse
Åt dom själva….

De kommer säkert att lämna ifrån sej
Ett antal barn som är vitare än andra
På den breddgraden

Men i p-pillrets tider så blir de mindre
Än vid andra tider
Men kanske en och annan
HIV




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO