Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker verkar alltför otroliga


Man tror det inte


Man tror det inte
Man tror inte de hon beskrev
Man tror inte sånt
Och det kom som en blixt från en klar himmel

Han försökte våldta mej, en gång
Sa hon
Och han brukar stå och dra i sin kuk
När han vet att bara jag ser
Sa hon

Va snackar du om, svara jag
Vad snackar du om egentligen
Snackar du om leende skratt-kalle
Som inte verkar kunna göra en fluga förnär

Ja svara hon det är han
Det tog flera dar att få det att sjunka
Men ge mej ett bevis då
Ge mej ett tillfälle att ”se det hela”
Men hon ville inte

Det kan ju inte vara så svårt att ge
En signal när nåt är på gång….
Men av nån anledning ville hon säga det
Men inte, ta konsekvenserna av det
Funderar ännu idag på
Om det verkligen var sant

Hört så mycket annat som var allt annat
Än sant därifrån
Så varför skulle hennes XXXXXX
Vara en snuskgubbe som blottar sej
Och lever fan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO