Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittar vit färg



Jag hittar vit färg på min klammerpistol
Det är min pistol
Mitt namn är ingraverat
Den är gammal numer den pistolen
En av de grejor jag har kvar

Den vita färgen kommer från ett speciellt hus
Ett grått hus med vita knutar
Det var ett lyckligt hus
Det var ett hus med förhoppningar
Jag trodde vi skulle bli gamla där
Eller i alla fall jag, men jag var vi då
I alla fall en del i ett vi

Men ödet ville inte så
Nu är det ett olyckligt hus
Jag känner olyckan varje gång jag passerar
Jag har slagit in varenda spik
Varje skruv
I denna kåk
Men det är ännu olyckligt

Olyckliga huset som jag vet allt om
Står kvar i sin olycka
Och mitt enda reella minne idag
Kanske är den vita färg som slaskades
En gång på min klammerpistol




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO