Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ritar en bild av dej



Jag ritar en bild av dej
Jag ritar och ritar
Men inget verkar gå
Inget fastnar

Jag kan göra ett hus åt dej
Jag kan byta fönster åt dej
Sätta in nytt kök
Kanske t o m byta mattor
I alla fall lägga in klickgolv

Men att rita av dej är svårt
Man va fan man hamnar i gott sällskap
Det sägs att Mona Lisas man inte heller var nöjd
Med den tavla han fick på sin beställning
Och det var ju ändå en ”hyffsad” målare




(Han skulle bara se uppståndelsen nu)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint...
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO