Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För gammal mat



För gammal mat
Sur saltgurka
Sjuk personal

Vågar du äta på McDonalds?

Sen att det som kallas hamburgare
Är löv av kött
Och att det smakar dåligt

Smakar de nåt att äta på McDonalds?

De anställda blir bestulna på sin tid
Arbetsledningen stjäl alltså tid
Ren djävla stöld….

VILL DU äta på McDonalds?


Och om du svarar ja…..

Är du dum i huvet?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 14:39



Bookmark and Share


  Tobias Nilzon
det finns endast en stark doft av död hos McCruelty. på alla vis.
2010-05-17

    ej medlem längre
Finns bättre ställen...
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO