Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

McDonalds har samma policy som



McDonalds har samma policy som
T ex Tägtsten bygg, i Falun
När Hans Tägtsten ville att nån skulle säga upp sej
Så fick denne åka till han stuga vid runn
Och knacka sten med bilmejsel och hammare
En bit ut i vattnet….

McDonalds gör samma sak om de vill att folk ska ”gå hem”
Eller ta rast, allt enligt uppdrag granskning
De blir beordrade att göra såna jobb som aldrig gjörs
Och som är riktigt äckliga
”Gör rent bakom fritösen eller går hem”
eller
”helskura toaletterna eller gå hem”

Det är McDonalds egen variant
På att ”knacka sten med hammare och mejsel”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO