Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för McDonalds


Det räcker
Inte för McDonalds
Det räcker inte att de får
Lägre sociala avgifter

De ser till att det blir lägre tider med
Man kortar av tiden helt enkelt
I efterhand
Så varför ska de fortsätta få ha
Lägre sociala avgifter….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO