Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Ebba för inspiration!


Jag vill ha sex!


Jag vill ha sex!
Jag vill ha sex!
Jag vill ha sex timmars arbetsdag!!






Fri vers av Katinka VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-05-17 11:12



Bookmark and Share


  Connie
Vilken kanontext ;)
2014-04-28

  LassO
enligt uppgisft så kostar det 80 000 000 000 så du kanske inte har råd ;=)
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP