Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bekräftelse

Dina läppar
utsöndrar
en lindrig smak av salt
Din kyss
Kärlek är inte för alla.
För oss är
närhet är allt
Mina händer
obetydliga
lättsamma smekningar.
obestridliga
över din kropp
Utan kärlek
avsaknad av hopp
för framtid
Du och jag.
tvåsamhet i samtid.
Vårt förhållande
En frihet
I tvåsamhet
Stillsamma hjärtslag
Mitt huvud på
ditt bröst
i din famn
söks
en omättad tröst.
likt
En narkoman
Du är min drog
Du bidrog
Tillfredsställde mitt
bekräftelsebehov
Du lugnade min abstinens
Uppenbarade min
existens
I din famn
underbar
För stunden
oslagbar
Ruset lämnar
omlopp
Dina händer lämnar
min kropp
Avsaknad på ditt
närvarande
Är ett
uppenbarande
Av ensamhet
för mig
En akt av
grymhet
Ömhetsnarkoman
Du är beviset
avkomman
På mitt begär
Inte av kärlek
Är du min värld
Av mitt
beroende
Min avsaknad
självförtroende
Min ständiga jakt
Du är
huvudpersonen
I min
kärleksakt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Amandaaa
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-17 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa